Licht en geluidverhuur Nijmegen

kleine partysetAudius verhuurt beeld, licht- en geluidsapparatuur in Nijmegen en omliggende gemeenten zoals o.a. Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Elst, Grave, Cuijk en Druten. Het is mogelijk om complete lichtinstallaties of geluidsinstallaties te huren, maar ook losse apparatuur zoals beamers, luidsprekers, microfoons, mengpanelen, spots, DJ sets e.d. 

Op verzoek wordt de apparatuur op locatie afgeleverd en opgebouwd. Bezorgen en ophalen in de regio Arnhem-Nijmegen is al mogelijk vanaf €30,-  Ook is het mogelijk om de apparatuur op te bouwen, aan te sluiten en technische ondersteuning te geven. Informeer daarvoor naar de tarieven. 

Feesten en partijen

Voor elk feest heeft Audius de juiste apparatuur beschikbaar. Kijk in de verhuurcatalogus: feesten en partijen voor de mogelijkheden.

Live optredens en theater

Voor elk feest heeft Audius de juiste apparatuur beschikbaar. Kijk in de verhuurcatalogus: live optredens en theater voor de mogelijkheden.

Presentaties en toespraken

Voor elk feest heeft Audius de juiste apparatuur beschikbaar. Kijk in de verhuurcatalogus: presentaties en toespraken voor de mogelijkheden.

Losse apparatuur

Voor elk feest heeft Audius de juiste apparatuur beschikbaar. Kijk in de verhuurcatalogus: losse apparatuur voor de mogelijkheden.

 

Over Audius

Audius verhuurt beeld, licht en geluidsapparatuur voor o.a. feesten, presentaties, optredens en andere evenementen. 

Bij Audius kun je terecht voor o.a. beeld-, licht- en geluidsapparatuur, geluidsinstallaties, beamers, lichteffecten, beeldschermen, projectieschermen, DJ sets, draaitafels, verlichting etc.

[algemene voorwaarden]

Contact

Tel: 024 - 737 0 116 

Email: info@audius.nl

Afhaaladres:
Roggeweg 30 J
6534 AJ Nijmegen

Alleen geopend op afspraak.

[routekaart]

Postadres:
d'Almarasweg 8
6525DW Nijmegen

Wat klanten zeggen

Complimenten en dank

Via deze weg willen we jullie graag bedanken voor de goede service en de geweldige opbouw van het podium met licht en geluid. Het zag er heel gaaf uit en hebben der echt van genoten.

Koen en Manou, 17-6-2017

Social media

   

   

Follow Us